Pages

nuffnang

Wednesday, April 6, 2011

MUET OH MUET....

salam sayang...

Dah lama aku tak update blog ni. busy punya pasal. Tadi baru je lepas speaking test MUET. Lega yang amat bila dah lepaskan semuanya. Kalau tak tido pun tak tenang. Hehe. Yela orang tak pandai speaking la katakan. Kat rumah cakap melayu memangjang. kat tempat keje pun sama. Kat mana2 pun sama. Tapi totally, okay jer. Group discussion aku pun semua aktif, then everything bejalan dengan lancar. Tapi markah tak tawu ler.. Hopefully boleh score kat other part la nanti. Dah tua baru nak amek muet. Otak dah berkarat nih..

Anyway, hari ni memang seronot. Macam nak menjerit3.. Mungkin sebab dah lepas tension speaking ni. Sambil melayan lagu maher zain. Rasa bersemangat pulak... And petang ni dpt rehat la cket. Tak keje. tak payah nak fikir pasal keje yang serabut alam tu. Ah bored giler ngadap kerja2 tuh. Bila la nak abis praktikal. Sometimes rasa rindu pulak kat Segamat. Rasa rindu pulak nak belajar semula. Tapi kang bila dah naik sem, bertukar jadi pemalas pulak. Oh no. tak boleh kata begitu.Aku dah tukar jadi rajin la ni. InsyaAllah...

chow la dulu...

2 comments:

nadiya taqwa adam said...

hak alahhh .
ni pun nak citer kat blog .
ntah pape .
ahahaha .
anyway , semoge sukses dapat band 4 or 5 or 6 .
hehee

PurpleOked said...

lempang nk x??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online